קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת עוקץ דבורים (Bienenstich) I

עוגת עוקץ דבורים (Bienenstich) I
גשו לסופר וקנו שמרים, דבש, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich), עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich) I, ו ברים Bienenstich.

הוראות

1
שלב את השמרים, ואת המים החמים; להפריש הוכחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
קרם 3/4 כוס חמאה וסוכר עד אור. הכה את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מוסיף את וניל, חלב, שמנת חמוצה, ושמרים. הכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקמח קצת בכל פעם כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מוסיפים את כל הקמח, וממשיכים להכות עד אלסטי, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת, מכסים ומניחים במקום חם עד שהוכפל בגודל, כ -50 דקות. ניתן להציב במקרר לילה במקום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מקציפים את הבצק, ומתחלקים לשני חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מניחים כל אחד במחבת מרובעת 9 אינץ חמאה.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
מברשת את החלק העליון של כל אחד עם 1 כף של חמאה מומסת. כיסוי ולתת לעלות עד הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
עבור זיגוג, מניחים את הסוכר החום, 6 כפות חמאה, שמנת, ודבש בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. להרתיח במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
11
הסר מהחום; להוסיף את מיץ לימון ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12
בואו להתקרר מעט.
13
טפטוף זיגוג חם, לא חם, על כל אחת מהעוגות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד האגוזים הם זהובים. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
פיצול העוגות לאורכן באמצעות סכין משונן, ולמלא עם קרם מאפה. עוגות סנדוויץ ' שוב ביחד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים