קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים

עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' חמאה עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מערבבים שקדים וסוכר 1/4 כוס במעבד; לטחון אגוזים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מוסיפים קמח, אבקת סוכר ומלח; תערובת 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות פניות on / off, עד לקבלת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
מוסיפים חלמון ביצה ומערבבים עד לגושים לחים טופס, על 30 שניות. ללוש בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
העברת בצק כוס 1/4 לקערה קטנה ושמורה לשימוש נוסף. לחץ על שאריות הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. פירס בוטום עם מזלג. מכסים את המחבת בנייר כסף להקפיא קרום לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים את הקרום שנחשף עד חום זהוב עמוק, בודק לעתים קרובות ולוחץ צדדים והתחתון עם גב של מזלג במהלך 15 דקות הראשונות כאשר פחזניות קרום או בועות, על 20 דקות בסך הכל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים עמילן תירס ומלח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ ענבר עמוק, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הוסף 2 כוסות חלב (תערובת יהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
להקציף עד חתיכות קרמל להתמוסס. לאט לאט לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הסר מהחום.
8
להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
העברה לקרום. צמרמורת חשפה עד קר ופשוט המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מערבבים 2/3 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים במחבת בינונית כבדה (לא להשתמש nonstick) על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים שקדים ומערבבים למעייל באופן שווה עם קרמל. מיד לגרד שקדים מצופים על גיליון נייר. עבודה במהירות עם 2 מזלגות, שקדים נפרדים פרושים בשכבה אחת. מגניב לגמרי. עשה קדימה
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
בואו שקדים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות או לכסות להירגע עד 1 יום. לשבור שקדים לתוך אשכולות קטנים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
לחץ על תחתית פאן למעלה, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
קרם, אבקת סוכר, וניל בקערה עד פסגות טופס; להפיץ על טארט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים אשכולות שקדים עם פלר דה סאל.
מרכיבים שתצטרך
אשכולות שקדיםאשכולות שקדים
Fleur De SelFleur De Sel
7
מקשטים טארט עם אשכולות.