קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד, פודינג צ'יה שוקולד קרמל מלוח, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפודינג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
שכבה: מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קקאו, סוכר, סוכר חום; עתודה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לעוגת הקרמל המלוחה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
שכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קל מעיל 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף קרם; תערובת יהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
במחבת נירוסטה קטנה או בינונית (ראה הערות), להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים חמאה, מתערבל מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף. ככל שהקצף מתיישב, חתיכות חמאה חומות יהפכו גלויות בתחתית המחבת (5 עד 7 דקות). מיד להסיר מחום ומערבבים לתוך קרמל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר חום, חלמונים, וניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להקציף בתערובת חלב וקרמל-חום חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
לאט לאט לטאטא תערובת רטובה לתערובת יבשה, ערבוב רק עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם תערובת קקאו סוכר שמורה, ולאחר מכן לאט ובאופן שווה לשפוך קפה על תערובת אבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
אופים עד הצדדים של העוגה להתרחק הצדדים של מחבת, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
העברה למתלה קירור וקריר 30 דקות לפני ההגשה (זה עדיין יהיה חם).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מפזרים מלח מלדון, אם תרצה, ומגישים עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק