עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד, פודינג צ'יה שוקולד קרמל מלוח, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה: מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים; מילואים.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קקאו, סוכר, סוכר חום; עתודה.
שכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קל מעיל 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת עם תרסיס אפייה.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף קרם; תערובת יהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה. תניח בצד.
במחבת נירוסטה קטנה או בינונית (ראה הערות), להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים חמאה, מתערבל מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף. ככל שהקצף מתיישב, חתיכות חמאה חומות יהפכו גלויות בתחתית המחבת (5 עד 7 דקות). מיד להסיר מחום ומערבבים לתוך קרמל שמורות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר חום, חלמונים, וניל עד בשילוב.
להקציף בתערובת חלב וקרמל-חום חמאה.
לאט לאט לטאטא תערובת רטובה לתערובת יבשה, ערבוב רק עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן.
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם תערובת קקאו סוכר שמורה, ולאחר מכן לאט ובאופן שווה לשפוך קפה על תערובת אבקה.
אופים עד הצדדים של העוגה להתרחק הצדדים של מחבת, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה קירור וקריר 30 דקות לפני ההגשה (זה עדיין יהיה חם).
מפזרים מלח מלדון, אם תרצה, ומגישים עם גלידת וניל.