קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד, פודינג צ'יה שוקולד קרמל מלוח, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפודינג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
2
שכבה: מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קקאו, סוכר, סוכר חום; עתודה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לעוגת הקרמל המלוחה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
שכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קל מעיל 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף קרם; תערובת יהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
במחבת נירוסטה קטנה או בינונית (ראה הערות), להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים חמאה, מתערבל מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף. ככל שהקצף מתיישב, חתיכות חמאה חומות יהפכו גלויות בתחתית המחבת (5 עד 7 דקות). מיד להסיר מחום ומערבבים לתוך קרמל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר חום, חלמונים, וניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
להקציף בתערובת חלב וקרמל-חום חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
לאט לאט לטאטא תערובת רטובה לתערובת יבשה, ערבוב רק עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם תערובת קקאו סוכר שמורה, ולאחר מכן לאט ובאופן שווה לשפוך קפה על תערובת אבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12
אופים עד הצדדים של העוגה להתרחק הצדדים של מחבת, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
העברה למתלה קירור וקריר 30 דקות לפני ההגשה (זה עדיין יהיה חם).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מפזרים מלח מלדון, אם תרצה, ומגישים עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות