עוגת פודינג שוקולד-שקדים בריאות
צריך קינוח צמחוני? עוגת פודינג שוקולד-שקדים בריאה יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית שקדים, קמח, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת פודינג שקדים ושוקולד רזה, עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr, ו עוגת פודינג שקדים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, שקדים, 1/4 כוס קקאו, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בחלב, שמן, וניל ושקדים תמצית עד מעורבב.
בסיר 1 ליטר, מערבבים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס עם מקצף תיל. מערבבים במים.
חום רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 30 דקות לפני ההגשה.
כדי לשרת, כפית עוגה חמה לתוך קערות קינוח בודדים; פודינג כפית מתבנית אפייה על עוגה.