עוגת פטל שוקולד לבן
עוגת פטל שוקולד לבן היא חלב חינם קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 86 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סירופ בטעם פטל, קמח, ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד-פטל לבן, עוגת שוקולד לבן פטל, ו עוגת קרם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה שלבו את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת מקציפים את החלמונים, המים, השמן, סירופ הפטל והווניל.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים שוקולד ופקאן.
בקערה אחרת מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, בגובה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לבלילה.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
אופים על המדף התנור הנמוך ביותר ב 325 ל 65-75 דקות או עד עוגה מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים עוגה לצלחת הגשה. בסיר קטן, מבשלים ומערבבים ריבה על אש נמוכה עד מבעבע.
במיקרוגל, ממיסים שוקולד אפייה וקיצור; מערבבים עד חלקה.
מקשטים בתלתלי שוקולד ופטל אם רוצים.