עוגת פירות חג
עוגת פירות החג עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 527 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קוניאק, מנדרינה, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת לירה מלאה בפירות חג, ברים פרי חג, ו טיפות פירות חג (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מתכון זה, הקליפות כוללות לא רק את החלקים הצבעוניים של העור, אלא גם את התמרת.
חותכים את הפרוסות דרך העור של פירות הדר, למשוך את העור מן הפרי, וקוביות אותו לחתיכות על 3/8 אינץ עביםתהיה לך על 2 כוסות של קליפה חתוכה לקוביות. (הבשר של הפרי יכול לשמש מיץ או סלטים.) אתה יכול גם לאסוף ולהשתמש קליפות שנשארו מ לסחוט תפוזים או אשכוליות בבוקר.
שים את קליפת הפרי לקוביות בסיר עם 6 כוסות מים קרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים על חום גבוה במשך כ 1 דקה, ואז לנקז במסננת. לשטוף את החלקים במשך כמה שניות מתחת למי ברז קרים. יש לשטוף את הסיר עם מים קרים, להחזיר את קליפת הפרי לקוביות למחבת, ולהוסיף עוד 6 כוסות מים. חזור על הרתיחה, ניקוז, ואת הליך הכביסה, ולשטוף את הסיר שוב. זה תהליך blanching מסיר את המרירות מן הקליפה. לבסוף, להחזיר את הקליפה לקוביות לסיר עם הסוכר ומים 1 כוסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומרתיחים בעדינות במשך 15 עד 20 דקות, עד מופחת נוזל מאוד מתקתק.
מוסיפים את משמשים מיובשים, אגסים יבשים, אפרסקים מיובשים, וצימוקים לקליפות מסוכרות וסירופ.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מקציפים את החמאה והסוכר הרכים במשך 1 דקה בקערה של מערבל מצויד מקצף שטוח.
מוסיף את הביצים, ומכה במשך 30 שניות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, המלח והקמח, ומכים במשך 10 עד 20 שניות, רק מספיק כדי לשלב. באמצעות מרית, לקפל את פירות מסוכרים ומיובשים.
חותכים רצועה של נייר קלף מספיק זמן כדי להתאים את האורך של מחבת כיכר 6-8 כוס להאריך 1 אינץ ' מאחוריו בכל קצה. (זה מקל על unmold את העוגה לאחר האפייה.) חמאה על הנייר ואת התבנית, התחתונה ואת הצדדים, ואת המיקום של הנייר עובש, בצד החמאה למעלה, הקשה על מנת להפוך אותו לדבוק התחתון הצדדים בכל קצה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית.
מניחים את מחבת כיכר על גיליון עוגיות, ואופים בתנור 350 מעלות במשך כ 45 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות, ומבשלים עוד 60 עד 70 דקות, עד להגדיר לחלוטין בפנים.
חותכים לפרוסות אינץ ' ומגישים. עוגה זו היא ליווי נחמד פודינג שמנת אבל יכול להיות מוגש לבד או עם פירות טריים ואגוזים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;