עוגת פירות לחג המולד
עוגת פירות חג המולד היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לך קמח, פקאנים, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די גרוע. נסו עוגת פירות לחג המולד, עוגת פירות מיובשת לחג המולד, ו עוגת פירות עשירה לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
משרים דובדבנים, מנגו, חמוציות, דומדמניות, ואתרוג ב 1/4 כוס רום לפחות 24 שעות. לכסות בחוזקה, ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה מחבת עגולה 6x3 אינץ', וקו עם נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר חום עד רכות. הכה בביצה.
מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון; מערבבים לחמאה וסוכר בשלוש קבוצות, לסירוגין עם מולסה וחלב. מערבבים פירות ספוגים ואגוזים קצוצים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז מפזרים 2 כפות רום.
חותכים את פיסת נייר קלף אחד חתיכה אחת cheesecloth, כל אחד גדול מספיק כדי לעטוף סביב העוגה. לחלח cheesecloth עם 1 כף רום. סדר cheesecloth על גבי נייר קלף, ועוגה unmold על זה.
מפזרים למעלה וצדדים של עוגה עם רום שנותר. לעטוף את הגבינה מקרוב על פני השטח של העוגה, ואז לעטוף עם נייר.
מניחים בדיל אטום, וגיל לפחות 10 שבועות. אם אחסון ארוך יותר, דוס עם רום נוסף עבור כל 10 שבועות של אחסון.