קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey

עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, גבינת נקטר קדושה, בצק פיצה בלי ללוש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קן הציפורים, ביצה על קן הציפורים!!, ו פינוקי קן ציפור.

הוראות

1
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים כ -2 סנטימטרים של הבסיס של כל חנית אספרגוס. עם מקלף ירקות, לגלח את האספרגוס כולו מלמטה למעלה, היפוך האחיזה שלך מסתובב ככל צורך להתגלח ככל האפשר. אל תמהר, תהיה מכוון לדיוק הגדול ביותר. אתה צריך על 90 גרם (3 unces) של סרטים דקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
עם הבצק על הקליפה, מפזרים את Parmigiano באופן שווה על פני השטח ולהפיץ את החתיכות של Nectaire סנט על גבי. מסדרים את שבבי האספרגוס מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 2½ דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי). הגבינה צריכה להיות מבעבעת, הקרום רק חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
באמצעות הקליפה, למשוך את הפיצה מהתנור. סגור את התנור כדי לחסוך בחום.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
לפצח את הביצים בזהירות רבה כדי לשמור על כל חלמון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
מניחים את הביצים סביב הפיצה (אחד לכל פרוסה).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים את המלח באופן שווה על העוגה. חזור לתנור כדי לצלות במשך 1 דקה, עד הביצים נקבעות אך לא קשה ואת החריכה עמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
9
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או צלחת הגשה. פרוסה לתוך טריזים (חיתוך דרך חלמונים ביצה כדי לאפשר להם להתפשט מעט).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מגישים באופן מיידי.הערה: אם ביצי שליו אינן זמינות (שווקי החקלאי הם לעתים קרובות מקור מצוין), ללכת עם הביצים הקטנות ביותר שאתה יכול למצוא. במסעדה אני מלביש את העוגה יותר ממה שאני עושה כאן, עם פרוסה של שמן ארוז כמהין על כל חלמון. אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא את הטראפל ' ס בשמן. אם אתה מרגיש סומק, קדימה ולשים פרוסת כמהין על כל חלמון או, לצורך העניין, טפטוף של שמן כמהין (אבל לא שניהם, אשר יהיה מכריע). בכל מקרה, הדרך בה אני מציג את זה כאן-כמהין פחות-הוא נהדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
ביצי שליוביצי שליו
כמהיןכמהין
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'