עוגת קפה שטרויזל פירורי עוגיות
עוגת פירור-עוגייה עם פירור קפה יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 238 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם ביצים, אגוזי פקאן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. נסו קוקי-פירור Streusel Coffeecake, Coffeecake פירור של סבתא, ו "פירור גדול" Coffeecake עם ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים 20 ופלים כדי ליצור פירורים גסים; מילואים לשימוש מאוחר יותר. דק למחוץ ופלים הנותרים; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה; מערבבים היטב. תניח בצד. מקציפים 1/4 כוס (4 כפות.) חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
להוסיף וניל; לערבב היטב. הכה בביצים, 1 בכל פעם.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מיקרוגל נשאר חמאה בקערה בינונית למיקרוגל על 30 שניות גבוהות.
מוסיפים ופלים קצוצים שמורים יחד עם אגוזים וקינמון; מערבבים היטב.
יוצקים חצי הבלילה עוגה לתוך מחבת צינור מחורץ 12 כוס או מחבת צינור 10 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם חצי תערובת האגוז. חזור על שכבות.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך עוגה על מתלה חוט; להסיר בעדינות מחבת. עוגה מגניבה לגמרי.
מניחים עוגה, streusel-צד למעלה, על מגש.
מערבבים אבקת סוכר ומים עד מעורבב היטב; טפטוף על עוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "