עוגת קפה שמנת חמוצה תות היא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 757 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-142 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת קפה שמנת חמוצה תות, עוגת קפה שמנת חמוצה, ו עוגת קפה שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד קורנפלור ומיץ לימון בסיר בינוני עד קורנפלור הוא מומס לחלוטין. מערבבים תותים, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תותים נשברים ותערובת מצטמצמת ל 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, להכין את התוספת: שקדים דופק, סוכר, חמאה, סוכר חום בהיר, קמח, וגרידת לימון במעבד מזון עד הקרקע דק; להעביר קערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
כסף ללא נעליים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
עבור העוגה, תרסיס מחבת עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
סוכר דופק וגרידת לימון במעבד מזון ריק עכשיו עד חתיכות גרידת כבר לא גלויים. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר לימון על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימון
כסף ללא נעליים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
הוסף תמציות וניל ושקדים ותערובת פעימה על מהירות בינונית רק עד בשילוב, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
10
מפזרים חצי ציפוי במחבת מוכנה. לגרד חצי מהבלילה מעל ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים עם תוספת הנותרים; לחץ בעדינות לתוך הבלילה. לאחר מכן, כפית מקורר ריבת תות מעל ציפוי, מתפשט בעדינות כדי ליצור שכבה אפילו. לגרד את הבלילה שנותרה על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תות
12
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. עוגה מגניב במחבת להגדיר על מתלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להפוך ישירות על מתלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי להפוך את זיגוג, מערבבים יחד סוכר, חלב, וניל, ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
טפטוף זיגוג מעל עוגה מקורר ולאפשר להגדיר, 5 עד 10 דקות.