עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מרנג שוקולד ועוגת גלידת מנטה שבב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה.
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. עקוב אחר שני מלבנים 12x4 אינץ', מרווחים מעט זה מזה, על נייר 1. Trace one 12x4 אינץ ' מלבן על הנייר השני. הפוך את הניירות (קווים מסומנים צריכים להראות דרך). לנפות 3 כפות סוכר, אבקת סוכר, קקאו לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מוסיפים 1 1/2 כפות סוכר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 5 כפות סוכר, מכות עד הלבן הם נוקשה ומבריק. מקפלים בתערובת קקאו.
מורחים 1/3 של מרנג (כ 1 1/2 כוסות) באופן שווה על כל מלבן מסומן.
אופים מרנג עד יבש, היפוך גיליונות כל שעה, על 4 שעות בסך הכל. כבו את התנור, השאירו מרנג בתנור למשך הלילה.
מניחים 2 מרנג על משטח עבודה. מורחים בעדינות גלידה 1 ליטר על כל אחד, להיזהר לא ללחוץ קשה כדי למנוע פיצוח מרנג.
מקום 1 מלא מרנג על מגש ארוך. למעלה עם מרנג מלא שני, ואז מקצפת שלישית, לחיצה קלה לדבוק. כיסוי להקפיא עוגה התאספו לפחות 2 שעות עד 1 יום.
Beat שמנת, וניל, ונשאר 1 כף סוכר בקערה קטנה עד פסגות טופס.
מורחים קצפת על השכבה העליונה של מרנג כדי לכסות; לפזר פצפוצי שוקולד באופן שווה על פני.
חותכים לרוחב לפרוסות ומגישים.