קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 47 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון דורשת סביב 3 שעות ו-47 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז קו 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, חלב, וניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים את הסוכר, קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה הריכה וחצי מתערובת הביצה למיקסר ומכים במהירות בינונית עד הבלילה חלקה מאוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב -3 תוספות, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת, ומכים במשך 2 דקות לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חלק את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, 45 עד 50 דקות. מגניב את העוגות במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר מגניב לחלוטין. ניתן לעשות יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים את החומרים לקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את העוגה מקורר על עגול עוגה. לקצץ את החלק העליון של העוגה ו חלול החוצה באמצע כדי להחזיק את הקרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
4
חותכים את העוגה גזוז לחתיכות גדולות ולהניח בצד.
5
מניחים את הקרם מאפה מואר לתוך העוגה, יצירת תל קטן באמצע. ערימת חתיכות העוגה על גבי קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6
יוצקים גנאש חם על פני השטח כולו עד מכוסה.
7
תן את שאר העוגה במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
8
מניחים את רוב החלב, מחצית הסוכר, ווניל לסיר ולהביא לרתיחה נמוכה. בינתיים, לטאטא יחד את שאר החלב, ביצים, חלמונים, הסוכר שנותר, קורנפלור. מזג את תערובת הביצים עם 1/3 של חלב חם, לטאטא היטב, ויוצקים בחזרה לתוך הסיר. מעל חום בינוני, להמשיך לבשל ולהקציף עד פודינג הוא עבה ומתחיל בועה. המשיכו להקציף ולבשל עוד 10 שניות. מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת, דוחף דרך עם מרית, לתוך קערה ערבוב נקי. מיד לכסות את כל משטח פודינג עם ניילון לעטוף מגניב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כאשר הקרם מאפה הוא מגניב, להסיר את לעטוף פלסטיק, להכניס את הקובץ המצורף מקצף לתוך מערבל לעמוד, והכה את הקרם מאפה במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
10
הסר את הקרם לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
11
לטאטא את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות לקפל לתוך קרם מאפה ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה5largesחלבוני ביצה (מילואים חלמונים עבור קרם מאפה)חלבוני ביצה (מילואים חלמונים עבור קרם מאפה)5largesחלמוניםחלמונים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, חדור קורנית וגרידת תפוזים, מתוחחלב מלא, חדור קורנית וגרידת תפוזים, מתוח5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מאפהקמח מאפה12 כפיות אבקת שום(או או רגיל)(או או רגיל)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה12 כפיות אבקת שוםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת