קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 47 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון דורשת סביב 3 שעות ו-47 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז קו 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, חלב, וניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים את הסוכר, קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החמאה הריכה וחצי מתערובת הביצה למיקסר ומכים במהירות בינונית עד הבלילה חלקה מאוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב -3 תוספות, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת, ומכים במשך 2 דקות לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
חלק את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, 45 עד 50 דקות. מגניב את העוגות במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר מגניב לחלוטין. ניתן לעשות יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את החומרים לקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את העוגה מקורר על עגול עוגה. לקצץ את החלק העליון של העוגה ו חלול החוצה באמצע כדי להחזיק את הקרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
4
חותכים את העוגה גזוז לחתיכות גדולות ולהניח בצד.
5
מניחים את הקרם מאפה מואר לתוך העוגה, יצירת תל קטן באמצע. ערימת חתיכות העוגה על גבי קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6
יוצקים גנאש חם על פני השטח כולו עד מכוסה.
7
תן את שאר העוגה במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
8
מניחים את רוב החלב, מחצית הסוכר, ווניל לסיר ולהביא לרתיחה נמוכה. בינתיים, לטאטא יחד את שאר החלב, ביצים, חלמונים, הסוכר שנותר, קורנפלור. מזג את תערובת הביצים עם 1/3 של חלב חם, לטאטא היטב, ויוצקים בחזרה לתוך הסיר. מעל חום בינוני, להמשיך לבשל ולהקציף עד פודינג הוא עבה ומתחיל בועה. המשיכו להקציף ולבשל עוד 10 שניות. מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת, דוחף דרך עם מרית, לתוך קערה ערבוב נקי. מיד לכסות את כל משטח פודינג עם ניילון לעטוף מגניב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כאשר הקרם מאפה הוא מגניב, להסיר את לעטוף פלסטיק, להכניס את הקובץ המצורף מקצף לתוך מערבל לעמוד, והכה את הקרם מאפה במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
10
הסר את הקרם לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
11
לטאטא את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות לקפל לתוך קרם מאפה ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה5largesחלבוני ביצה (מילואים חלמונים עבור קרם מאפה)חלבוני ביצה (מילואים חלמונים עבור קרם מאפה)5largesחלמוניםחלמונים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, חדור קורנית וגרידת תפוזים, מתוחחלב מלא, חדור קורנית וגרידת תפוזים, מתוח5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מאפהקמח מאפה11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכריות פרוסות neccoסוכריות פרוסות necco11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת