קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר

עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר
עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר דורשת בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. אתה מקבל קינוח המגיש 16. אם יש לכם חלמונים, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס, עוגת קרם קוקוס עם תוספת חלב קוקוס מוקצפת, ו עוגת קרם קוקוס עם קרום עוגיות קוקוס.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
3
שלב חלמון ביצה ו 1/2 כוס מים קרים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, זורקים בעזרת מזלג עד שנוצר כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מרדדים כל מנה כך שתתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מקום בצלחות; לקצץ מאפה אפילו עם קצה. בעזרת חותך מחורץ עגול קטן חותכים עיגולים קטנים משאריות בצק. מקציפים חלבון ביצה עם מים שנותרו; מברישים מעל קצוות המאפה. מסדרים גזרות בצק מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מרפדים קליפות מאפה לא מסודרות בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
למילוי, בסיר גדול, שלבו סוכר, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות קוקוס ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
יוצקים מילוי לקליפות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
13
למרנג, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמים בסיר עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם צלולים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
יוצקים תערובת סוכר חמה בזרם קטן לחלבונים, מקציפים כל הזמן עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום הקצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
17
אופים בחום של 350 אטומים למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי קרם קוקוס עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות ריבר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.