עוגת קרם מסקרפונה עם זיגוג ברי
מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, קצפת, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו מלון טרי עם קרם מסקרפונה ורוטב ברי כפול (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. מבשלים 3 דקות או עד חום זהוב. מערבבים בפירורי עוגיות ופקאנים. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט משומן קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
מערבבים עמילן תירס וסוכר בסיר בינוני; מערבבים בקרם. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים על תערובת חמה 1/4 כוס לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מערבבים גבינת מסקרפונה, ליקר ווניל עד חלקה.
מורחים 2/3 כוס ברי זיגוג מעל מילוי; צמרמורת 8 שעות.
מגישים עם זיגוג ברי שנותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pepperidge Farm cookies