עוגת קרם פטל שחור-תחתון
עוגת קרם פטל שחור התחתון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי עוגיות שוקולד, אבקת סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גלידה עם תחתית שחורה, עוגת קרם צ'אי תחתית שחורה, ו תחתית שחורה-עוגת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. מערבבים פירורי עוגיות, חמאה וסוכר בקערה בינונית. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה (לא על השפה) של צלחת מוכנה. הצינה קרום 30 דקות.
אופים קרום עד הסט, על 10 דקות, ואז מגניב.
מערבבים סוכר, קקאו, קורנפלור בסיר בינוני כבד; לטאטא כדי להתמזג היטב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
להקציף הנותרים 2 1/4 כוסות חלב, ואז חלמונים ביצה ביצה. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד פודינג מתעבה רותחים, על 8 דקות.
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים.
מורחים פודינג בקרום מוכן. לחצו על ניילון נצמד לפודינג כדי לכסות ולקרר בין לילה.
לקלף פלסטיק לעטוף את העוגה. לכסות את שכבת שוקולד עם פטל, הצביע בצד, לחיצה קלה לתוך שוקולד לדבוק (כמה פירות יער יישאר). לנצח שמנת, סוכר, וניל בקערה בינונית עד פסגות טופס; להפיץ על פירות יער על עוגה. סדר פירות יער הנותרים על גבי שמנת. צ ' יל פאי לפחות 1 שעה עד 4 שעות.