עוגת רום עם גלידת צימוקים רום ופירות אי
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם פירות טרופיים, גלידת רום צימוקים, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים.
לטאטא קמח ואבקת אפייה בקערה בינונית. לנצח חמאה, סוכר, ומלח בקערה גדולה עד אור ורך, על 4 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים 1 כוס מים ותמצית וניל בכוס מדידה. מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה 3 תוספות לסירוגין עם תערובת מים 2 תוספות.
העברת הבלילה למחבת springform מוכן.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, כ 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני. מרתיחים מבלי לערבב עד הרוטב מצטמצם 1 1/2 כוסות, על 5 דקות. מגניב במקצת. (ניתן להכין 1 יום קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מעט לפני שתמשיך.)
הסר צדדים מחבת העוגה. פרוסת עוגה.
מניחים טריז 1 על כל צלחת.
מניחים כף גלידה לצד. כף קצוץ פירות טרופיים לצד.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ומגישים.