עוגת רעידת אדמה שוקולד אני
עוגת רעידת אדמה שוקולד אני צמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-194 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוזי מלך, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת רעידת אדמה, עוגת רעידת אדמה, ו עוגת רעידת אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x12 אינץ תבנית עוגה. מכסים את החלק התחתון של מחבת העוגה עם האגוזים הקצוצים והקוקוס המתפורר.
הכן תערובת עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים את הבלילה מעל אגוזים קצוצים וקוקוס.
ממיסים חמאה או מרגרינה, מוסיפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטור. מערבבים עד מעורבב. כף מעל בלילה בלתי מוסווה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 42 דקות. שים לב: אתה לא יכול לבדוק עבור doneness, כמו העוגה יופיע דביק גם כאשר הוא נעשה. הציפוי שוקע לתוך הבלילה כפי שהוא אופה, ויוצר את הסרט הלבן בפנים. עושה 16 מנות.