המתכון המקסיקני עוגת שוקולד חם יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, פירורי עוגיות ביסקוף, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-295 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: עוגיות ביסקוף דופק, קינמון, וסוכר חום במעבד מזון עד הקרקע לתוך פירור בסדר, 10 עד 12 קטניות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים תערובת יבשה בקערה גדולה. קיפול עם מרית גומי, לאט להוסיף חמאה מומסת ולהמשיך לקפל עד לחלחל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה, מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים. מקררים את הקרום למשך שלושים דקות. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים קרום ריק עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים שוקולד וחצי וחצי בסיר קטן על אש נמוכה, לטאטא ברציפות עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים תערובת לתוך קערה קטנה, לקפל קורנפלור וביצה, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.