גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone.
הוראות
1
שים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים.
3
מערבבים עד רק חלק.
4
ספריי שני 8-אינץ מחבתות עם ספריי בישול. שים פיסת קלף בתחתית המחבת ותרסס שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות העוגה.
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך כ 45 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין.
8
תכיני את הציפוי. מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, לטאטא יחד את המסקרפונה, קינמון, וניל, מלח וסוכר. בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תשתמשי בחצי מהציפוי ותכסי את החלק העליון של העוגה. חזור עם השכבה השנייה.
עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.