קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone.

הוראות

1
שים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים.
3
מערבבים עד רק חלק.
4
ספריי שני 8-אינץ מחבתות עם ספריי בישול. שים פיסת קלף בתחתית המחבת ותרסס שוב.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות העוגה.
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך כ 45 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין.
8
תכיני את הציפוי. מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, לטאטא יחד את המסקרפונה, קינמון, וניל, מלח וסוכר. בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תשתמשי בחצי מהציפוי ותכסי את החלק העליון של העוגה. חזור עם השכבה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
מפזרים קינמון על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו שחור לא ממותק (אני מעדיף שחור עבור המתכון הזה, אבל אתה יכול להשתמש רגיל.)קקאו שחור לא ממותק (אני מעדיף שחור עבור המתכון הזה, אבל אתה יכול להשתמש רגיל.)6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה12 כפיות אבקת שוםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים2חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "