קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, אבקת אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, גלידת שוקולד אוריאו גלידת רול, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 15 על 10 1/2 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול קו עם רדיד. לרסס את נייר הכסף עצמו עם ספריי בישול. קו נייר שעווה עם נייר שעווה לשפשף את נייר השעווה עם חמאה רכה-ייתכן שתוכל להשתמש ספריי — אבל השתמשתי חמאה עבור נייר השעווה layer.In סיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם מים 1/4 כוס, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי להכות את החלמונים עם 1/3 כוס הסוכר במשך 5 דקות, או עד התערובת היא עבה וחיוורת וסרטים טופס כאשר המקצף מורמים. הכה במלח, וניל נמס chocolate.In עוד קערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את הקרם של אבנית, ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
4
מוסיף את הסוכר 1/3 כוס הנותרים בהדרגה להכות רק עד פסגות להתחיל להחזיק פסגות נוקשות — לא overbeat. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד בארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים על המדף המרכזי במשך 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נפוח ופשוט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. זה ישקע מעט כפי שהוא מתקרר.מילוי: כאשר העוגה הוא מגניב, להכין את המילוי. בקערת ערבוב צוננת משלבים את הקרם, את אבקת האספרסו ואת הקינמון ומכים את התערובת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה ומכים עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות.אבק עוגה
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9
תערובת: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הקקאו ואת הסוכר של ממתקים לנפות כמחצית התערובת באופן שווה על העוגה מקורר. מכסים את העוגה עם גיליון נייר שעווה, ולאחר מכן הופכים על תבנית אפייה, כך שהוא יושב על נייר השעווה. מקלפים את נייר הנייר המקורי בזהירות ותולים את המילוי לאורך המרכז, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל קצה. החל מהצד הקצר, מגלגלים את העוגה בסגנון ג ' לי רול, מרימים מעט את נייר השעווה כדי לעזור להנחות את העוגה לתוך גליל. זה יישבר מעט, אבל זה בסדר. להביא את הנייר שעווה למעלה ומסביב לחבילה לצנן את העוגה לפחות 1 שעה עד 2 שעות. בשלב זה, אני חושב שאתה יכול להקפיא אותו גם כן. אני אבדוק את זה בשלב מסוים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
להעביר את העוגה לצלחת, להסיר את נייר השעווה, לקצץ את הקצוות באלכסון. לנפות את תערובת אבקת העוגה הנותרת מעל.תכין את הגנאש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
שים את השמנת בכוס קטנה ומיקרוגל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
12
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
13
תן לו להתקרר קצת — זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. שים את זה בשקית לקשט או שקית מקפיא, לגזור את הקצה ולסחוט decoratively על בול עץ. זה יחליק את הסוכר, אבל אם אתה נותן לו להתעבות אתה צריך להיות מסוגל לפתות אותו לתוך דבק. לקשט עם קרם שוט ממותק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)