עוגת שיבולת שועל מיושנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו עוגת שיבולת שועל מיושנת, עוגת שיבולת שועל מיושנת, ו עוגיות שיבולת שועל מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שיבולת שועל וחמאה בקערה של מיקסר חשמלי.
יוצקים 1 1/4 כוסות מים רותחים על תערובת שיבולת שועל; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, לתערובת שיבולת שועל, פועם במהירות בינונית רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
אופים במשך 26 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. (עוגה תתחיל להתרחק מצדדים של מחבת.)
הסר עוגה מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
כפית סוכר חום-פקאן או ציפוי סוכר-אגוז חום על עוגה חמה. מורחים בעדינות ציפוי על העוגה באמצעות גב כף.
עוגת צלייה 3 סנטימטרים מחום 3 עד 5 דקות או עד סוכר הוא תוסס קלות השחמה.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין (כ 3 עד 4 שעות).