עוגת שיפון ליים
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-208 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ג'לי בטעם ליים ג' לטין, מים, קוביות קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת שיפון ליים ללא אפייה, עוגת שיפון ליים, ו קינוח שיפון ליים.
הוראות
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח למים קרים כדי להפוך 1 כוס.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד שהקרח נמס.
להקציף בשוט מגניב, גרידה ומיץ. מקררים 15 דקות. או עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי לחבוט. כף לקרום.
מקררים 4 שעות או עד המשרד.