קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 17 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

רגל טלה צלויה

רגל טלה צלויה
צלי רגל של כבש יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. אם יש לך רגל טלה, מלח, כמה שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 17 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 99%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רגל טלה צלויה, רגל טלה צלויה, ו רגל טלה צלויה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מכניסים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר לתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מפזרים מעט מלח, פלפל ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
6
מניחים את הכבש בתבנית הצלייה על גבי הירקות. מתבלים את הכבש במעט יותר מלח, פלפל ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מכניסים לתנור למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים למחבת כמה כוסות מים, מספיק כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות ומבשלים במשך 90 דקות.
10
מוציאים את הטלה, מסננים את המיץ מהירקות הקלויים שנותרו במחבת ומכניסים למחבת אחרת. קח מיץ ירקות מסונן, והוסף מספיק עמילן תירס להסמכה. זה רוטב הטלה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקותמיץ ירקות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
פורסים את הטלה ומגישים עם רוטב, תפוחי אדמה קלויים ובחירת ירק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
12
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוא הצטמצם ממתכון בתפזורת שסופק על ידי מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים לייצג שום ייצוג לגבי התוצאות.