קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שכבות דלעת מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת שכבות דלעת מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 529 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, קוקוס קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 177°. חמאה שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 צדדים אינץ'. בשורה התחתונה של כל מחבת עם מעגל של נייר קלף. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מפזרים את המחבתות בקמח, הקש על המחבתות כדי לפזר באופן שווה את הקמח, ולאחר מכן לנער את הקמח העודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
כדי להפוך את העוגה, בקערה גדולה, לנפות יחד את 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, וציפורן. בקערה בינונית, לשלב את הביצים, שמן, וניל. בקערה בינונית נוספת, לשלב את פירה דלעת, קוקוס, אננס כתוש, דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
דומדמניותדומדמניות
קוקוסקוקוס
דלעתדלעת
ונילוניל
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מוסיפים את תערובת הדלעת ומערבבים רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות, להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך 15 דקות. הפעל סכין שולחן סביב קצה המחבתות כדי לשחרר את העוגות. הפוך את העוגות על המדפים וקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
סכיןסכין
8
בואו להתקרר לחלוטין לפני ציפוי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
9
כדי להפוך את הציפוי, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית במשך כ 3 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
מוסיף את החמאה ומכה במשך כ 2 דקות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
מוסיף את purée דלעת לנצח עד incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
12
מוסיפים את הסוכר והוניל של הממתקים ומכים במשך כ 3 דקות עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
13
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה או מגש. באמצעות מרית אופסט, מורחים מחצית הזיגוג מעל החלק העליון של שכבת העוגה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
מורחים את הציפוי עד לקצה העליון ללא ציפוי הצדדים של העוגה. בזהירות למקם את העוגה השנייה על גבי, הזדנבות הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
15
מורחים את הזיגוג הנותר על החלק העליון של העוגה ללא ציפוי הצדדים. לסובב את הציפוי כדי לקשט את הדף. מקררים את העוגה כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
16
הסר מהמקרר 30 עד 40 דקות לפני ההגשה.
17
עשה קדימה
18
העוגה יכולה להיות מורכבת עד 2 ימים מראש. מקררים עד קר, ולאחר מכן בזהירות לכסות עם ניילון נצמד. העוגה יכולה גם להיות עטוף בחוזקה וקפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
19
בואו להפשיר במקרר, כ -12 שעות.
20
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009 Chronicle Books