עוגת שכבות לימון
עוגת שכבות לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לך מלח, תערובת קמח אורז חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגת שכבות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת שכבות לימון עם קרם לימון Mascarpone (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מברשת עוגת מחבתות עם שמן קנולה. שורה תחתונה של כל מחבת עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ואז נייר שמן.
לטאטא יחד תערובת קמח, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan עד בשילוב היטב. מערבבים יחד חלב, שמן קנולה (1 כוס), וניל, וגלידה בקערה אחרת.
הכה יחד סוכר וביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית רק עד בשילוב, על 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובות קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה, החלקה צמרות, ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה של שכבת עוגה 1 הפוך מתלה מעל מחבת עוגה, ולאחר מכן להפוך את העוגה על מתלה. חזור עם שכבה שנייה. לקלף את הנייר ואת השכבות מגניב לחלוטין.
להקציף יחד גרידה, מיץ לימון, סוכר, חלמונים, קמצוץ של מלח, מסטיק גואר בסיר כבד 1 ליטר.
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות להופיע על פני השטח, על 5 דקות.
להקציף לחלץ. מיד לשפוך קרד לתוך קערה, ולאחר מכן לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, כ 30 דקות.
לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך, על 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף ממתקים סוכר, מיץ לימון, תמצית וגלידה, ולאחר מכן לערבב עד שמנת וחלק, על 2 דקות.
חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
מורחים את החצי התחתון של כל שכבת עוגה עם חצי לימון curd, ולאחר מכן העליון עם שאר שכבות העוגה כדי ליצור שתי עוגות sandwiched. שים 1 עוגת sandwiched על דוכן עוגה או מגש ולהפיץ 1/2 כוס זיגוג מעל, ולאחר מכן לכסות עם עוגת sandwiched הנותרים. כפור העליון וצדדים של עוגה עם הנותרים ציפוי.
* שכבות עוגה ניתן לעשות (אבל לא חצוי) 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* לימון curd יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* העוגה יכולה להיות מורכבת לחלוטין וחלבית 4 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר, או 1 יום קדימה ומקוררת, מכוסה באופן רופף. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.