עוגת שכבות שוקולד גבוהה, כהה ומוצקה
לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, בירה מוצקה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד-מוצק, עוגת שכבות שוקולד מלט & מוצק, ו עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שלושה 9 או 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, בירה, שמן וביצים.
יוצקים על 1 1/2 הבלילה כוסות לתוך כל מחבת.
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבתות. מגניב לגמרי.
בינתיים, לציפוי, מניחים שוקולד בקערת ערבוב בינונית. בסיר 2 ליטר, חום שמנת וחמאה רק רותחים מעל חום בינוני.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד; מערבבים עם להקציף עד נמס וחלק. מכסים ומקררים 1 שעה; מערבבים. מקררים על 1 עד 1 1/2 שעות יותר או עד הפצת עקביות.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה. כפור העליון של שכבה עם 1 כוס של ציפוי.
טפטוף עם 3 כפות ציפוי קרמל. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, 1 כוס של ציפוי ו הנותרים 3 כפות ציפוי קרמל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה וזיגוג.
מקשטים עם חתיכות של קרמל מצופה שוקולד עם מלח ים, אם תרצה בכך.