עוגת שמנת איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 415 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, וניל, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות f. גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות או לרסס עם תרסיס בישול הוסיף קמח תחתיות קו עם מעגלי קלף.יש את כל החומרים נמדדים ומוכנים ללכת.מערבבים סודה לשתיה לחמאה ומניחים בצד.לנצח חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. אני אוהב לעשות את זה קודם ולגמור עם זה.קרם חמאה, מלח (אם שימוש) סוכר וקיצור בקערה של מערבל לעמוד במשך 3-5 דקות.
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הקערה לעתים קרובות. מקציפים בוניל. ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להוסיף קמח תערובת חלב לסירוגין תערובת מוקרם, מתחיל ומסתיים בקמח. מקפלים בחלבון ביצה. כאשר חלבונים ביצה משולבים, לקפל את אגוזי הפקאן וקוקוס. הבלילה צריכה להיות עבה וקל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי