עוגת תותים-אפרסק בריאה
עוגת תותים-אפרסק בריאה יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, מיץ תפוזים, פודינג מיידי ומילוי עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת אפרסק תות, עוגת קרם תות ואפרסק, ו עוגת תותים-אפרסק רזה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לעשות תערובת פודינג לפי הוראות על תיבת פודינג באמצעות 2 כוסות חלב. להכניס למקרר 15 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף עד מעורבב.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב שימורים ואמרטו עד מעורבב.
ב 3-עד 4-רבע ליטר קערה או קערת זכוכית ברורה, לארגן חצי קוביות העוגה. למעלה עם חצי מהתותים והאפרסקים.
טפטוף עם חצי מתערובת משמר. כפית ולהפיץ חצי תערובת פודינג על פירות. חזור על שכבות, מסתיים עם פודינג.
מגישים מיד או מכסים ומקררים לא יותר מ 8 שעות.