קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוזונים

עוגת תפוזונים
עוגת תפוזונים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמון ביצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת תפוזונים, זנגביל קומקווט & חמוציות טארט, ו מוחיטו Kumquat (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה וסוכר קונדיטור בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. פיצול לגרד שעועית וניל להוסיף scrapings לקערה, הזמנת תרמיל לשימוש אחר. הגדר מיקסר במהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהחמאה קלה ורכה, כ -2 דקות, גירוד לפי הצורך. עם ריצת מערבל, להוסיף חלמונים אחד בכל פעם, גירוד קערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קמח עוגה ומלח ומערבבים על נמוך עד משולב באופן מלא, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
העברה ללוח מקומח קל, לטפוח למעגל 4 אינץ', לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 ° F. כאשר מוכנים לגלגל, על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ', הופכים לעתים קרובות כדי לשמור על הבצק מעגלי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים מחבת springform 8 אינץ באמצע הבצק וחותכים מעגל אחד אינץ ' גדול יותר מהמחבת סביבו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
הסר את המחבת ומרכז את הבצק בו, מחליק אותו לתחתית. אל תדאגו אם זה דמעות או מתקפל על עצמו; הבצק הוא סלחני מאוד ואתה יכול לתקן את זה כמו שאתה צריך. ודא שיש לך זווית ישרה נחמדה כל הדרך מסביב לקצה ולשטח את הבצק הנוסף נגד שולי המחבת. למדוד עם סרגל כדי להיות בטוח שזה אינץ ' גבוה כל הדרך מסביב, זמירה עם סכין קילוף במידת הצורך. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג, סכין קילוף של בודק עוגה, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את הקרום במרכז התנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים לעוד
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אם הקרום מבעבע כאשר אתה הולך להפוך אותו, לחץ בעדינות את הבועות עם היד שלך, באמצעות כפפת תנור או מגבת מטבח יבשה. מניחים את הקרום בצד עד מקורר לחלוטין, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
9
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת springform. אם משתמשים, לשים את ריבה או ריבה בסיר קטן וחם על חום נמוך עד נוזל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
יוצקים לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מניחים קומקוואט בבלנדר להתמזג עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים בסיר בינוני, להפריש.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף לתוך פירה קומקווט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים ביצים וחלמונים וקציף לשלב. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה בינונית. כוון טיימר לשתי דקות, אבל אל תפעיל אותו עדיין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים תערובת קומקווט מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים, על 5 דקות. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, תדליק את הטיימר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
להקציף כל הזמן בעוד התערובת רותח לבשל את קורנפלור, להיזהר לא חרוך על הקרקעית. ברגע טיימר יוצא, מיד להסיר מן החום לטאטא חמאה ושמן זית. לאחר התאגדו, לחץ באמצעות מסננת לתוך קערה, להשליך את מוצקים. לגרד מילוי לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים במקרר ולאפשר להגדיר לפחות שעתיים לפני חיתוך.
9
כדי לשרת, רוק סכין שף גדול דרך הקרום הראשון ולאחר מכן דרך האמצע. משוך את הסכין החוצה ומחק אותו נקי לפני ביצוע החתך הבא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
הסר צלחות עם שרת עוגה או סכין שף פנה הצידה. טארט ניתן לאחסן עד 3 ימים במקרר, עטוף היטב.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
שרת עוגהשרת עוגה