קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוזונים

עוגת תפוזונים
עוגת תפוזונים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמון ביצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת תפוזונים, זנגביל קומקווט & חמוציות טארט, ו מוחיטו Kumquat (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה וסוכר קונדיטור בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. פיצול לגרד שעועית וניל להוסיף scrapings לקערה, הזמנת תרמיל לשימוש אחר. הגדר מיקסר במהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהחמאה קלה ורכה, כ -2 דקות, גירוד לפי הצורך. עם ריצת מערבל, להוסיף חלמונים אחד בכל פעם, גירוד קערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים קמח עוגה ומלח ומערבבים על נמוך עד משולב באופן מלא, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
העברה ללוח מקומח קל, לטפוח למעגל 4 אינץ', לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 ° F. כאשר מוכנים לגלגל, על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ', הופכים לעתים קרובות כדי לשמור על הבצק מעגלי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים מחבת springform 8 אינץ באמצע הבצק וחותכים מעגל אחד אינץ ' גדול יותר מהמחבת סביבו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
הסר את המחבת ומרכז את הבצק בו, מחליק אותו לתחתית. אל תדאגו אם זה דמעות או מתקפל על עצמו; הבצק הוא סלחני מאוד ואתה יכול לתקן את זה כמו שאתה צריך. ודא שיש לך זווית ישרה נחמדה כל הדרך מסביב לקצה ולשטח את הבצק הנוסף נגד שולי המחבת. למדוד עם סרגל כדי להיות בטוח שזה אינץ ' גבוה כל הדרך מסביב, זמירה עם סכין קילוף במידת הצורך. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג, סכין קילוף של בודק עוגה, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את הקרום במרכז התנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים לעוד
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אם הקרום מבעבע כאשר אתה הולך להפוך אותו, לחץ בעדינות את הבועות עם היד שלך, באמצעות כפפת תנור או מגבת מטבח יבשה. מניחים את הקרום בצד עד מקורר לחלוטין, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
9
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת springform. אם משתמשים, לשים את ריבה או ריבה בסיר קטן וחם על חום נמוך עד נוזל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
יוצקים לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מניחים קומקוואט בבלנדר להתמזג עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים בסיר בינוני, להפריש.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף לתוך פירה קומקווט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים ביצים וחלמונים וקציף לשלב. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה בינונית. כוון טיימר לשתי דקות, אבל אל תפעיל אותו עדיין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים תערובת קומקווט מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים, על 5 דקות. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, תדליק את הטיימר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
להקציף כל הזמן בעוד התערובת רותח לבשל את קורנפלור, להיזהר לא חרוך על הקרקעית. ברגע טיימר יוצא, מיד להסיר מן החום לטאטא חמאה ושמן זית. לאחר התאגדו, לחץ באמצעות מסננת לתוך קערה, להשליך את מוצקים. לגרד מילוי לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים במקרר ולאפשר להגדיר לפחות שעתיים לפני חיתוך.
9
כדי לשרת, רוק סכין שף גדול דרך הקרום הראשון ולאחר מכן דרך האמצע. משוך את הסכין החוצה ומחק אותו נקי לפני ביצוע החתך הבא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
הסר צלחות עם שרת עוגה או סכין שף פנה הצידה. טארט ניתן לאחסן עד 3 ימים במקרר, עטוף היטב.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
שרת עוגהשרת עוגה