עוגת תפוחים וגבינה כחולה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם 22 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טארט תפוחים וגבינה כחולה עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טארט גבינה כחולה, עוגת גבינה & כחולה, ו טארט גבינת בקר וכחול.
הוראות
תנור חום עד 232°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים בשכבה אחת בקרום.
מורחים תערובת חמאה על תפוחים.
מפזרים אגוזים, חמוציות, גבינה וקורנית על תפוחים.
אופים כ 3 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.