קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Blackout

עוגת Blackout
עוגת Blackout עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קקאו, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, עוגת Blackout שוקולד, ו עוגת Blackout מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס חלב עם 2 כפות סוכר בסיר קטן ולהביא רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בקערת ערבוב, לשלב סוכר שנותר עם מלח, קקאו, ו קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
להקציף הנותרים 1/2 כוס חלב לא מחומם. בהדרגה לטאטא בחלב חם ומניחים תערובת שלמה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
חום, מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה ופשוט מתחיל לבעבע.
5
לטאטא ביצה חלמון ביצה ולבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום וקצף בשוקולד קצוץ וחמאה. כששניהם נמסים, מסננים פודינג דרך מסננת משובחת, וקריר. כיסוי עם פלסטיק ושמורה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
7
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קלות חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה וקו עם קלף. חמאה על הקלף ומחבתות קמח, רועד את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
9
במיקסר עם מצורף שוט, להכות ביצים וסוכר עד עבה בצבע לימון. מקציפים בשמן צמחי. לסירוגין להוסיף מרכיבים יבשים עם חלב חמאה, גירוד הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חלב-חמאהחלב-חמאה
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מוסיפים את הקפה והוניל ליצירת הבלילה דקה. מחלקים בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קפהקפה
11
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות. הפוך על מדפים קירור, לקלף את הנייר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
12
כאשר מגניב, לפצל כל עוגה לשניים עם סכין חיתוך משונן. שמור שכבה 1 לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
מורחים שכבה תחתונה עם מחצית פודינג שוקולד שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
14
מניחים שכבה שנייה על גבי ומורחים עם פודינג שנותר. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
15
כדי להפוך את הדובדבן: על דוד כפול, להמיס שוקולד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
16
הסר מהחום, להקציף קפה מבושל, סירופ תירס, וניל.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מניחים הדובדבן על אמבט קרח וצינה, לטאטא לעתים קרובות עד התערובת היא של עקביות רכה אבל להפיץ. עבודה במהירות, קרח הצדדים העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
במעבד מזון, דופק את העוגיות לפירורים. לחץ על הפירורים על הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
19
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר. אם מחזיק במשך יותר מ 2 שעות, לאחסן במקרר עד 48 שעות, אבל להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר3קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן36פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו (עדיפה הולנדית מעובד)קקאו (עדיפה הולנדית מעובד)2קרום: פירורי קרקר גרהםקקאו (רצוי הולנדית מעובד)קקאו (רצוי הולנדית מעובד)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושל חםקפה מבושל חם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושל, בטמפרטורת החדרקפה מבושל, בטמפרטורת החדר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה1פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי2(חלקית &)(חלקית &)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות113פלפל האבנרוחצי שוקולד מתוק, קצוץ דקחצי שוקולד מתוק, קצוץ דק227פלפל האבנרוחצי שוקולד מתוקחצי שוקולד מתוק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים