עוטפת הודו, בייקון וגואקמולי
מתכון טורקיה, בייקון ועטיפות ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב טאקו, חסה, הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טורקי ממרח אבוקדו עוטפת, Guacamole בייקון בורגר הודו עם פלפלים Poblano קלויים, ו טורקי עוטפת קולאר אבוקדו בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים אבוקדו, רוטב טאקו ומלח שום.
מורחים על 1 כף על כל טורטייה.
למעלה טורטיות עם טורקיה; להפיץ עם כל תערובת אבוקדו הנותרים. למעלה עם בייקון, חסה ופלפלים.
מקפלים בצדדים של כל טורטיה; להתגלגל.
מגישים מיד, או לעטוף כל כריך בניילון נצמד, ולאחר מכן לקרר עד הגשה או עד 24 שעות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.