עוטפת עוף פהיטה דרום-מערבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פהיטה עוף דרום מערב עוטפת. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, טורטיות קמח ישנות, סלסה אל-נ ' עבה ישנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: Southwestern עוף פהיטה מייסון סלט צנצנת, עוטפת עוף פהיטה, ו עוטפת עוף פהיטה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד תירס, עגבניות, פלפל אדום ומלח; להפריש.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים כמון.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף פלפל; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז ופלפל הוא פריך במכרז.
כדי להרכיב כל לעטוף, כפית 3/4 תערובת עוף כוס במרכז טורטייה חמה. למעלה עם תערובת תירס 1/4 כוס; מפזרים 2 כפות גבינה. מקפלים 2 צדדים של טורטיה לכיוון המרכז; מאובטח עם קיסם.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.