עוף איטלקי חנוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, עוף איטלקי חנוק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 446 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, טריסקוטים של עגבניות צלויות באש, מיונז שום-עשבי תיבול ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה חנוקים ברוטב ביצים (Cariucho) , עוף איטלקי עם פלפל , וירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי .
הוראות
מניחים קרקרים מרוסקים ו-3/4 כוס מיונז בקערות רדודות נפרדות. טובלים עוף במיונז ואז מצפים בקרקרים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שכבר אינו ורוד.
בינתיים, בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים תרד ושארית המיונז. מחממים במיקרוגל בחום גבוה למשך 30-40 שניות או רק עד שהתרד נבול. כף תערובת תרד על עוף; מעל כל אחד פרוסת גבינה.
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.