עוף אפוי עם רוטב פטריות
עוף לימון אפוי עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חצאי חזה עוף, פטריות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוף אפוי עם רוטב פטריות, פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון, ו פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מניחים את שמן הזית בתבנית זכוכית 8x8.
מניחים את חזה העוף בצלחת, ציפוי כל צד עם שמן. לסחוט את המיץ של 1/2 לימון על כל. חותכים את שאר הלימון ומניחים פרוסת לימון על גבי כל חתיכת עוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות עד חום.
במחבת גדולה, להמיס את חמאת 1/4 כוס או מרגרינה.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות חומות ומשמיעים את המיצים שלהם, כ-6 דקות.
מפזרים את הקמח ואת התערובת.
מוסיפים את מרק העוף, ערבוב לעשות רוטב עבה בינוני. אפשר להפחית, להתאים עם קצת יותר מרק לעשות רוטב שמנת.
מוסיפים פטרוזיליה טרייה ברגע האחרון. כפית את הרוטב על חזה עוף אפוי לימון. טעים!