עוגות לבה מותכת
עוגות לבה מותכת דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד חצי-מתוק, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. נסו עוגות לבה מותכת, עוגות לבה מותכת, ו עוגות לבה מותכת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חמאה 8 (6-אונקיה) ramekins ומפזרים כל אחד עם כ 1/2 כפית סוכר.
בסיר משלבים חמאה, קינמון, קאיין, אגוז מוסקט ושוקולד על אש נמוכה עד שהם נמסים וחלקים; מערבבים לעתים קרובות. מגניב במקצת.
בקערה גדולה לטאטא יחד קמח, סוכר ממתקים, ביצים וחלמונים, תמצית וניל שקדים עד שמנת.
מוסיפים שוקולד נמס לבלילה ומקציפים יחד.
יוצקים לתוך ramekins מוכן.
אופים עוגות עד העליון הוא נוקשה וסדוק ואת הקצוות כהים, על 12 עד 14 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. שחרר את הקצוות של העוגה עם סכין קיצוץ קטן ואז להפוך על צלחות בזמן חם.