עוף, ארטישוק, ו Ragout עגבניות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, חצאי חזה עוף, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו עוף, שומר ועגבניות, ראגו ארטישוק עגל, ו פולנטה עם ראגו ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את העוף, הבצל והשום; מטוגנים למשך 6 דקות או עד שהעוף מושח קלות. מערבבים במרק הבא 5 מרכיבים (מרק דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. מערבבים לבבות ארטישוק. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב. להשליך עלה דפנה.