עוף בגריל עם רוטב הצלייה של דודה פגי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף בגריל עם רוטב הצלייה של דודה פגי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 2074 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 201 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חמאה, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פוטפורי של דודה פגי, צ'ילי ההודו של דודה פגי, ו עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין.
הוראות
מוסיפים את רוטב הווסטרשייר, חמאת הבוטנים ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מבשלים במשך 10 דקות. w
הכן גריל לצלייה ישירה. כאשר הגחלים לבנות חמות, מורחים אותן באופן שווה ומניחים סורג על הגריל לחימום. ריסוס באח עם תרסיס בישול כדי למנוע דבק. לשפשף תרנגולות ביסודיות עם תיבול הבית.
מניחים חצאי עוף על הגריל שלך כדי להתחיל את תהליך הבישול, זה יכול לקחת עד 1 שעה בהתאם הגחלים שלך. הפעל לעתים קרובות ככל הנדרש כדי למנוע צריבה. בערך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה, התחילו לצלות עם רוטב הצלייה משני הצדדים, הופכים כל הזמן. עוף נעשה כאשר הרגל נעה בקלות במפרקים.