עוף בגריל פרואני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל פרואני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 467 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פולו א לה בראסה (עוף בגריל פרואני), עוף בגריל בסגנון פרואני עם רוטב ירוק, ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, מיץ ליים, שום, כמון, פפריקה, אורגנו, 1/2 פלפל כפית, ושמן בבלנדר.
שים עוף בשקית גדולה sealable ולהוסיף מרינדה. אטמי את השקית ואת מרינדה, מקורר, 8 עד 24 שעות.
אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית ומכסה של גריל. אור starter ארובה גדולה מלאה פחם (עדיף עץ). כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם לאורך צדדים מנוגדים של מתלה תחתון, עוזב שטח ללא גחלים (הגודל של העוף לרבעים) באמצע. כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל ישירות מעל גחלים במשך 3 עד 4 שניות, גחלים יהיה בינוני חם.
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
להשליך מרינדה, ואז לטפוח עוף יבש. מתלה גריל שמן, ואז עוף על פני שטח ללא גחלים (או מעל מבער כבוי), צד העור למטה ראשון, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד מבושל דרך, 30 עד 35 דקות (להוסיף פחם כדי לשמור על חום).
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, עוף (לרבעים) יכול להיות קלוי באמצע תנור 260° במחבת צלייה 13 על ידי 9 אינץ ' עם כוס מים 1 30 דקות, ולאחר מכן מעוטר בנייר כסף קלוי עד השחמה מבושל דרך, כ 15 דקות יותר.