עוף בגריל שום, פורטובלו וסלט רדיקיו
שום עוף בגריל, פורטובלו וסלט רדיצ'יו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו עוף, רדיקיו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 70%. מתכונים דומים: מתכון לסלט פורטובלו ורדיצ'יו בגריל, תרנגולות קורניש מזוגגות עם רדיקיו שום, ו סלט סטייק פורטובלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים את השום על קרש חיתוך ומפזרים עליו כ 1/2 כפית מלח. בעזרת הצד של סכין גדולה מועכים לאט את השום לעיסה.
מכניסים את משחת השום לקערה קטנה ומערבבים פנימה 1/2 כוס שמן זית, פטרוזיליה ועלי טימין.
יוצקים מחצית מהתערובת על העוף ומתבלים במלח ופלפל. הניחו את העוף בצד למרינדה בזמן שאתם מכינים את שאר המרכיבים לצלייה.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
מזלפים חצי מהמרינדה שנותרה לפטריות וחצי על הצד החתוך של הרדיצ ' יוס. מתבלים את שניהם במלח ופלפל ומניחים אותם על הגריל על אש עקיפה. צולים עד שהפטריות והרדיצ ' יו רכים, בערך 10 עד 15 דקות; הניחו אותם בצד להתקרר בזמן שאתם מבשלים את העוף
שים את העוף על הגריל ובשל כ-15 עד 20 דקות לכל צד, או עד שהוא מבושל והמיצים צלולים. מניחים בצד עד קריר מספיק כדי לטפל.
להגשה חותכים את העוף לחתיכות, חותכים את הפטריות לרבעים וחותכים את הרדיצ ' יו ל טריזים. זורקים בעדינות הכל יחד עם מעט גרגיר מים טרי וזילוף נוסף של שמן זית.