קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות18
מגזין

עוף במיה נקניק גמביה

עוף במיה נקניק גמביה
המתכון עוף במיה נקניק גמביה מוכן בערך 2 שעות ו -45 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. במנה עיקרית זו יש 606 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, מים, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו נקניק אנדויל ועוף גאמבו עם במיה מטוגנת, מרק עוף ובמיה, ו מרק עוף ובמיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המלח, פלפל שחור, Cajun תיבול, ואבקת שום, עם הקמח בשקית zip סוג 1 ליטר.לשטוף את חלקי העוף ולייבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
מפזרים יותר תיבול Cajun ולאפשר לשבת במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.(אם אין לך שומן בייקון שימושי, להשתמש הפעם כדי להפוך את השומן מ 1/2 ק " ג של בייקון.).בסיר מנייה גדולה, על 12 ליטר, לחמם את שמן הזית ושומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
שים את העוף לתוך השקית עם הקמח המנוסה ולנער את המעיל. זרוק את העוף לתוך המחבת וחום אותו עד מבחוץ הוא זהוב. לעשות את זה בשתי קבוצות במידת צורך. שמור את תערובת הקמח הנותרת בתיק.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את העוף ומוסיף את תערובת הקמח מהשקית לשמן. בחום נמוך, מערבבים היטב את הנביכה. אפשר לו להתבשל במשך 30-45 דקות, ערבוב ביסודיות כל 5-6 דקות או פחות. אל תאפשר לו לחרוך. עדיף לשמור על החום נמוך יותר, ומערבבים לעתים קרובות יותר ולקחת את הסכום המקסימלי של זמן ואז להסתכן בחריכה של רביכה אשר יעשה את זה מריר. התוצאה הסופית צריכה להיות משחה חלקה את הצבע של מהגוני, כמה גוונים כהים יותר חמאת בוטנים.בעוד זה בראונינג, קוצצים את הפלפלים, בצל וסלרי. טחון את השום. פרוס כל קישור של נקניק במחצית לאורכו, ואז שכב שטוח על הלוח לחתוך לפרוסות 3/8".כאשר רביכה הפכה חלקה ועשירה, להוסיף את הפלפלים, בצל, שום, סלרי ונקניק. מערבבים עד שהירקות נבולים והבצל שקוף. עד עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים פחית אחת של עגבניות והנוזל שלהם ומערבבים היטב. המשך להוסיף את הקופסה השנייה של עגבניות, המניה והמים לאט, ערבוב היטב בין כל תוספת כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה. להחזיר את העוף לסיר ולאפשר להתבשל עד שהעוף נופל מהעצם, כ -40 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את העוף ולהניח בצד כדי להתקרר כך הבשר ניתן להסיר מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הבמיה הפרוסה, הקורנית והאורז. אפשר לבשל על אש נמוכה במשך 40 דקות או עד שהאורז נעשה.התאם את התבלינים עם מלח, פלפל וקיין.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
במיהבמיה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק אנדויל מעושן, לחתוך לחתיכות בגודל ביס (אם יש לך אנדויל טרי, לטגן את הקישורים כך שהם יכולים להיות לחתוך מאוחר יותר)נקניק אנדויל מעושן, לחתוך לחתיכות בגודל ביס (אם יש לך אנדויל טרי, לטגן את הקישורים כך שהם יכולים להיות לחתוך מאוחר יותר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומן בייקון (או 8 עוז. בייקון קצוץ שניתנו למטה, להזמין את חתיכות השחמה)שומן בייקון (או 8 עוז. בייקון קצוץ שניתנו למטה, להזמין את חתיכות השחמה)2גב שומן חזירגב שומן חזיר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים קצוציםפלפלים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry2חתיכות טופי הית' בר1/2 פחית (3 oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 oz) רסק עגבניות2קילוגרםעגבניותעגבניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ2קילוגרםעוף (על 4 עד 4 1/2 קילו, לחתוך לחתיכות)עוף (על 4 עד 4 1/2 קילו, לחתוך לחתיכות)3בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2חתיכות טופי הית' ברטימין (או 10-12 גבעולים טריים של טימין, על 6 אינץ ארוזות)טימין (או 10-12 גבעולים טריים של טימין, על 6 אינץ ארוזות)4largesשיני שום, גדולות, טחוןשיני שום, גדולות, טחון1חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.במיה, 1/4 פרוסות אינץ (או 20 עוז. קצוץ קפוא)במיה, 1/4 פרוסות אינץ (או 20 עוז. קצוץ קפוא)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)18שרימפס וורידיםמלח, פלפל שחור ופלפל אדום לפי הטעםמלח, פלפל שחור ופלפל אדום לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.