עוף ברוטב טרגון
עוף ברוטב טרגון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות ותקני קרם, עוף, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף ברוטב טרגון, עוף ברוטב שמנת טרגון, ו עוף ברוטב שמנת טרגון.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. עוף חום מכל הצדדים בשמן, ולהסיר מחבת.
כדי השמן שנותר במחבת, להוסיף את הבצל. מטגנים קלות במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את השום. מחבת Deglaze על ידי ערבוב ביין, אשר צריך להרים את שאריות הקמח מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים את הטרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם. תחזיר את העוף למחבת. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 45 דקות, או עד העוף נעשה היטב.
כאשר מוכן לשרת, לעבות את הרוטב עם עמילן תירס ותערובת מים; לעתים קרובות זה לא הכרחי כמו ציפוי הקמח הראשוני מעבה אותו באופן טבעי. מערבבים את השמנת החמוצה.