עוף גינאה עם חמאת Cep וכרוב ניצנים מוקרם
לך לחנות ותביא חמאה, מלח ופלפל, עשבי תיבול כגון טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף גינאה צלוי בסיר אחד, עוף גינאה טאג'ין, ו עוף גינאה עם ערמונים צלויים.
מרכיבים מנות :
8 2 כפות חמאה מומסת קותלי חזיר מעושנים או פנקטה 15 שרימפס וורידים כרוב ניצנים מוקרם 200 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כרוב ניצנים, פרוס דק 15 שרימפס וורידים פטריות Cep וחמאת עשב 50 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (הוציאו כבד וצוואר) 150 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קרם כפול 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, מרוסק 4 חזה עוף גינאה 4 חזה עוף גינאה מוכן לצלייה 1 שולחן קצוץ עשבי תיבול טריים מעורבים כגון טרגון, פטרוזיליה קונטיננטלית, טימין לימון 30 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות cep (פורצ'יני), ניקו וקוביות 100 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פנקטה מעושנת, קוביות ממש קטנות 15 שרימפס וורידים מלח ופלפל שחור טחון טרי 15 שרימפס וורידים מחרוזת מטבח 1 שולחן חמאה ללא מלח 50 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חמאה ללא מלח, טמפרטורת חדר + 2tsp של חמאה ללא מלח 50 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שדי פסיון אם )