העוף בוטנים של דניס דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לך שורש זנגביל, רוטב סויה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו קיש א לה דניס, בהשתתפות Foodie יום שישי: ארוחת ערב עם דניס, ו כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בווק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מניחים עוף בווק, ומבשלים עד מיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מערבבים בפלפל אדום, וממשיכים לבשל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4
בקערה, לערבב את המרק, רוטב סויה, סוכר, שום, פלפל קאיין, ג ' ינג ' ר, ו קורנפלור.