עוף טנדורי המתכון יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, כורכום הקרקע, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוף טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת המרינדה, צלו את הציפורן, הצ ' ילי השלם, שני סוגי זרעי הל, זרעי כוסברה, זרעי שומר וזרעי חילבה במחבת ברזל יצוק עד שהם ריחניים, בערך 3 דקות, ומנערים את התבנית. לאחר מכן, שופכים את התבלינים למטחנת תבלינים וטוחנים אותם עד לקבלת אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבה
זרעי הל
פירורי לחם, כמה חופנים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה הקציפו יחד את תערובת התבלינים שהכנתם זה עתה עם היוגורט, השמן, חומץ המלט, המלח, הקינמון הטחון, הפפריקה, הכורכום, פלפל הקאיין, השום והג ' ינג ' ר עד לאיחוד טוב. זה צריך להריח מדהים! טועמים ומתאימים עם יותר מלח אם הוא זקוק לו.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
1 ג'לפנו טרי שלם
חומץ מאלט
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמרו 1/3 כוס מהמרינדה והניחו בצד; אתה הולך להכין רוטב מהמרינדה השמורה הזו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
4
דוקרים את ירכי העוף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
5
מוסיפים את הירכיים לשאר המרינדה, וזורקים למעיל. משרים לפחות 1 שעה במקרר, ולכל היותר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6
כשאתה מוכן לבישול, מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפעילים את הצלי שלך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
7
הניחו כל ירך עוף על תבנית האפייה, וודאו שכל אחת מהן מצופה במרינדה, אך אינה שוחה בה. מבשלים את ירכי העוף מתחת לצלייה עד שמתחילים להשחיר, כ -5 דקות. ואז להפוך את התנור ל 350, ומבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשר של הירך רושם 160 מעלות פרנהייט, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בזמן שהעוף מתבשל מוזגים את המרינדה השמורה לסיר קטן, יחד עם 1/2 כוס מים והדבש. מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה כל הזמן. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות לורנץ נגד שמורת מקסים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!