קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף טנדורי

עוף טנדורי
עוף טנדורי המתכון יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, כורכום הקרקע, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוף טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת המרינדה, צלו את הציפורן, הצ ' ילי השלם, שני סוגי זרעי הל, זרעי כוסברה, זרעי שומר וזרעי חילבה במחבת ברזל יצוק עד שהם ריחניים, בערך 3 דקות, ומנערים את התבנית. לאחר מכן, שופכים את התבלינים למטחנת תבלינים וטוחנים אותם עד לקבלת אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבהזרעי חילבה
זרעי הלזרעי הל
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה הקציפו יחד את תערובת התבלינים שהכנתם זה עתה עם היוגורט, השמן, חומץ המלט, המלח, הקינמון הטחון, הפפריקה, הכורכום, פלפל הקאיין, השום והג ' ינג ' ר עד לאיחוד טוב. זה צריך להריח מדהים! טועמים ומתאימים עם יותר מלח אם הוא זקוק לו.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חומץ מאלטחומץ מאלט
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שמרו 1/3 כוס מהמרינדה והניחו בצד; אתה הולך להכין רוטב מהמרינדה השמורה הזו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
דוקרים את ירכי העוף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
5
מוסיפים את הירכיים לשאר המרינדה, וזורקים למעיל. משרים לפחות 1 שעה במקרר, ולכל היותר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6
כשאתה מוכן לבישול, מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפעילים את הצלי שלך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הניחו כל ירך עוף על תבנית האפייה, וודאו שכל אחת מהן מצופה במרינדה, אך אינה שוחה בה. מבשלים את ירכי העוף מתחת לצלייה עד שמתחילים להשחיר, כ -5 דקות. ואז להפוך את התנור ל 350, ומבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשר של הירך רושם 160 מעלות פרנהייט, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בזמן שהעוף מתבשל מוזגים את המרינדה השמורה לסיר קטן, יחד עם 1/2 כוס מים והדבש. מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה כל הזמן. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסירים מהאש ויוצקים לקערה קטנה או סירת רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים את ירכי העוף על מגש עם סחיטת ליים טרייה וטפטוף הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה1הל שחור, קליפה מושלכת, זרעים נשמריםהל שחור, קליפה מושלכת, זרעים נשמרים2הל ירוק, קליפות מושלכות, זרעים נשמריםהל ירוק, קליפות מושלכות, זרעים נשמרים1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתיכות טופי הית' ברפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1חתיכות טופי הית' ברזרעי חילבהזרעי חילבה8ציפורןשום, טחוןשום, טחון2אינצ ' יםג'ינג'ר אגודל, קלוף וטחוןג'ינג'ר אגודל, קלוף וטחון0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע2צ'ילי גוג' ילו מיובשים (אם אינך מוצא את אלה, השתמש ב -2 צ'ילי דה ארבול, ועוד פפריקה לצבע)צ'ילי גוג' ילו מיובשים (אם אינך מוצא את אלה, השתמש ב -2 צ'ילי דה ארבול, ועוד פפריקה לצבע)1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ מאלט או מיץ לייםחומץ מאלט או מיץ ליים4שרימפס וורידיםכמה לימונים נוספים, לקישוטכמה לימונים נוספים, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיל מלא שומןיוגורט רגיל מלא שומן0חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1מנותירכי עוף ללא עור ללא עצמות (1 1/2 קילו בדרך כלל)ירכי עוף ללא עור ללא עצמות (1 1/2 קילו בדרך כלל)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות לורנץ נגד שמורת מקסים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!