עוף ים תיכוני
מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. אם יש לכם בצל, זיתים ממולאים פימנטו, אורז חום מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים עוף, בצל ואורגנו; מבשלים 6 דקות. או עד עוף הוא משחי קל משני הצדדים בצל הם פריך במכרז, הפיכת עוף לאחר 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, רוטב ושום; מערבבים בעדינות. לבשל 4 עד 6 דקות. או עד עוף נעשה( 74°), הפיכת עוף לאחר 3 דקות. מערבבים זיתים.
כפית אורז על מגש; למעלה עם עוף ורוטב.