עוף מטוגן ותאנים עם דבש Gastrique
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו בית הקפה זוני צולה תאנים, דבש וחומץ., ירכיים עוף מטוגנות עם תאנים ועלי דפנה, ו עוף מטוגן עם תאנים על אסקרול נבול (מתכונים דומים).
הוראות
רגליים וירכיים נפרדות אם אתה רוצה, אבל אני לא. לטפוח חתיכות עוף יבש מאוד. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים חצי אינץ העליון את הבצל. לקלף בצל, ורבע אותם אנכית, חיתוך רק קצת את קצה השורש כך כל רבעון נשאר שלם.
מחממים חמאה במחבת כבדה, רצוי אחד גדול מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת. מעל חום בינוני-גבוה, עוף חום היטב משני הצדדים. אם המחבת אינה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל העוף, חום אותו בשלבים, ולהעביר אותו למחבת צלייה כי יחזיק את כל זה.טאק מגורי בצל, קורנית ועלים ביי סביב עוף.
מוסיפים יין לבן ומספיק ציר עוף כך נוזל הוא על ½ אינץ ' עמוק במחבת.
מניחים עוף בתנור, ומבשלים עד שהעוף נעשה, כ -40 דקות.
מניחים מחבת על חום בינוני-גבוה, מביאים תוכן לרתיחה, ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב מתחיל לקבל סירופ. דבש חם וחומץ בסיר קטן, ורסס על עוף. הפיכת עוף במחבת, לבשל עוד כמה דקות, צוף עם מיצי פאן.
הסר עלי דפנה, בדוק תבלינים, ומגישים, מחלק את החומרים כך שכל צלחת מקבלת רגל עוף וירך, ו 4 חתיכות כל אחד תאנה ובצל.