קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף מטוגן עם תפוחים ומרווה

עוף מטוגן עם תפוחים ומרווה
עוף מטוגן עם תפוחים ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 618 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 70 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה, עוף עם תפוחים ומרווה, ו עוף עם תפוחים ומרווה.

הוראות

1
לטפוח עוף יבש ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז עוף חום היטב, החל עם צד העור למטה ומתהפך פעם אחת, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברת עוף לצלחת ושופכים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חמאה, סוכר חום, תפוחים, ושאלוט לשומן במחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים מרק, חומץ, מרווה ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. להחזיר עוף, עור הצדדים למעלה, למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת. להפחית חום ומבשל, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, עד עוף מבושל דרך רוטב הוא מופחת מעט, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה