עוף מטוגן
המתכון עוף מטוגן מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו ג'מייקני Jerk Chicken, מטוגן Plantain ו קוקוס מקדמיה מטוגן קינואה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו בתנור מטוגן עוף מטוגן-בתנור חריף עוף מטוגן הוא בטוח כדי לרצות את כל האורחים שלך (מתכונים דומים).
הוראות
לשים 3/4 כוס מלח, סוכר, ו 4 כוסות מים קרים לתוך קערה גדולה ומערבבים להתמוסס.
מוסיפים חתיכות עוף, מכסים, ומקררים 1 עד 2 שעות.
יוצקים שמן לתוך כבד 6-8 qt. חשיש.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהנפט מגיע ל-375 בממתקים או במדחום בטיגון עמוק. להפחית את החום בינוני (שמן יישאר חם).
בינתיים, מערבבים קמח, אבקת אפייה ופלפל בקערה. מעיל עוף בתערובת.
בואו לשבת 30 דקות; מעיל שוב. "הקמח נעשה דביק שוב, והמעיל השני יידבק לראשון", אומר לי. "זה עושה את זה פריך במיוחד."(אתה יכול לדלות עד 2 שעות לפני הטיגון.)
בזהירות להוריד עוף לתוך שמן חם, עובד בשתי קבוצות כך החתיכות אינן נוגעות. "אם אתה צפוף במחבת, טמפ השמן מקבל נמוך מדי, ואתה לא תקבל את זה אפילו, קרום זהוב."לבשל עוף עד חום זהוב, 14 עד 16 דקות לכל אצווה, מפנה לפחות פעם אחת. כשאתם מטגנים, מזיזים חתיכות מדי פעם, " כאילו הן צפות באמבטיה. זה מונע מהם לגעת בתחתית וליצור כתמים חומים."טמפרטורת השמן תרד כאשר אתה מוסיף את העוף; להתאים את החום כדי לשמור אותו על 35
צבע הוא רמז אחד לדוניותה של התרנגולת, אבל כך גם צליל. "אתה יודע שזה נעשה כאשר יש פחות בועות הטיגון הופך שקט באופן משמעותי," אומר לי. כמו כן, לצפות אצווה השנייה בזהירות: "זה יכול לבשל קצת מהר יותר מאשר הראשון-אני לעתים קרובות להנמיך את החום."
שים מדף בתבנית אפייה. באמצעות כף מחוררת או מרית, להעביר עוף למדף בשכבה אחת כדי לנקז.
* שמן בוטנים הוא אידיאלי לטיגון, שכן הוא יכול להגיע 375 עד 400 מבלי לשרוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.