עוף מצופה פקאן ברוטב חרדל
עוף מצופה פקאן עם רוטב חרדל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קאיין, מיונז, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. וזה טוב. נסו צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת, גבינת פקאן מצופה בטנדרלווין חזיר עם רוטב חרדל קרולינה, ו בייקון ופקאן עוף מצופה W / חרדל דבש מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הפקאן עם קורנפלור, טימין, פפריקה, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/8 כפית קאיין עד האגוזים קצוצים בסדר.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית.
לטאטא יחד את הביצה והמים בקערה קטנה. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצים ולאחר מכן לתוך תערובת האגוזים.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים 5 דקות. הסתובב והמשיך לבשל עד שהעוף הוא חום זהוב ומבושל דרך, 5 עד 6 דקות יותר.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חרדל, חומץ, סוכר, פטרוזיליה, קמצוץ של קאיין, ואת הנותרים 1/4 מלח כפית.
מגישים את העוף עם רוטב טבילת חרדל.
הצעות לתפריט: הציפוי הפריך על העוף מזמין מוקרם תפוחי אדמה לצד. שעועית ירוקה, אולי מרוסקת בשומן בייקון, גם תהיה טעימה.
המלצת יין: השילוב של אגוזי הפקאן המתוקים ורוטב החרדל האסרטיבי משאיל את עצמו ליין מוגז פריך או לסוביניון בלאן מותסס מפלדת אל-חלד מקליפורניה.